Бърза поръчка на тел.: 0889-622-365

Поръчаните стоки се доставят в цялата страна от куриерски фирми:

"Еконт експрес" - до посочен от клиента адрес или до поискване от офис на куриерската фирма. Доставки в цялата страна: До поискване от офисите на куриерска фирма "Еконт експрес"или до адрес на клиент с куриерска фирма "Еконт експрес" в цялата страна до 24 часа - за сметка на клиент.

"Спиди" - до посочен от клиента адрес или до поискване от офис на куриерската фирма. Доставки в цялата страна: До поискване от офисите на куриерска фирма "Спиди"или до адрес на клиент с куриерска фирма "Спиди" в цялата страна до 24 часа - за сметка на клиент.

За селища без офис на куриерските фирми - срокът се определя от куриерската фирма. Моля, свържете се с тях за да разберете датата на доставка.

 

Уточнение : Срок на подготовка на поръчаните продукти от фирмата ни и предаване на куриерска фирма: Срокът на подготовка зависи от наличността на артикулите. В случай, че разполагаме с всички поръчани продукти на склад, доставката е в срок според вида доставка,. Ако продуктът не е на склад (особено в случаите на изчерпан внос или недостатъчно произведено количество), срокът е по-дълъг и той ще бъде уточнен допълнително при потвърждаването на поръчката Ви. Трябва да се има предвид, че за всяка поръчка е необходимо технологично време за изпълнение: разговор с клиента и уточняване на детайлите, пакетиране, подготовка на опис, пратка, товарителница, групаж и изпращане по куриер. В тази връзка, поръчки изпратени след 16.00 часа е вероятно да НЕ бъдат получени на следващия ден. При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения от Клиента телефон за контакти.

Телефони за контакти и бърза поръчка на Информационният ни център:

0889 -622-365;

0879-606-998;

0885-468-223.

Работно време на Информационният ни център: от 09.00 до 20.30 от Понеделник до Неделя включително.

support contacts

Top