1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Доставка ,рекламации и гаранции

1. Опции за Доставка :
 

1.1.До Офис на Еконт – с посочени данни от получателя.

1.2. На адрес – с посочени данни от получателя.

 
2. Условия за Доставка :

2.1. Продуктите се доставят чрез куриерска фирма Еконт. на посочен от Вас адрес. При доставка на стоката, плащате на куриера стойността на закупените продукти и разходите за доставка. НЕ СЕ ИЗИСКВАТ ЛИЧНИ ДАННИ ! НЕ СЕ ПЛАЩА С КРЕДИТНИ КАРТИ ! ПЛАЩАНЕТО СЕ ИЗВЪРШВА ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ НА СТОКАТА !

Всички цени в електронния магазин са окончателни и важат за деня на поръчката .

2.2. Продукти се изпращат само след като наш служител се е свързал с вас за потвърждение на поръчката ви. Преди това заявката се смята за непотвърдена и не се обработва;

2.3. Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на поръчката.
Ако клиентът не бъде открит в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъдат осигурени достъп и условия за предаване на поръчката в регламентирания срок, то тя се счита за невалидна и 1001avtochasti.com се освобождава от задължението да извърши доставката.

2.4. В случай, че клиентът потвърди желанието си да получи поръчаната стока и след като не е бил намерен на посочения адрес, той поема за своя сметка разходите по новата доставка.

2.5. Ако трето лице се ангажира с получаването на поръчаната стока от името на първоначалния клиент, направил поръчката, се задължава да заплати формираната цена за стоката(при наложен платеж). Желателно е в тези случаи клиентът, направил поръчката, предварително да е подал данни за лицето-получател, както и да го е запознал с условията за доставка.

2.6. В почивни дни и официални празници се приемат само поръчки онлайн направени през сайта и не се извършват доставки до клиенти.Обработката на поръчките започва на първият работен ден когато ще се свържем с Вас за потвърждаване на поръчката.

 
3. Цени при доставка :
 

 Когато правите поръчката си, имате възможност за избор между “ Доставка до офис на Еконт ” и “ Доставка до адрес ” . Цената се определя на база населеното място до където се изпраща и теглото на желаният продукт и е за сметка на получателя.

 
4. Рекламации :

 

Всеки продукт е с пълно описание или оригинален номер ОЕМ и снимка. Поръчката се извършва само и единственно от клиента спрямо негови лични критерии за избор на продукт.

 

Настоящата оферта става невалидна, ако продуктът е отварян или монтиран от неоторизиран сервиз или лице, и продуктът ще се счита за умишлено повреден. За такъв продукт няма да важи никаква услуга/гаранция, включително съгласно общите правила на оригиналната (базовата) гаранция.

Фирмата не носи отговорност за неправилно избран и поръчан продукт, но са в сила следните опции за рекламация и връщане на поръчан продукт :

 

4.1. Според Закона за Защита на Потребителите, Вие имате право да върнете закупеният продукт в рамките на 14 дни от датата на закупуването, като същият не трябва да бъде монтиран, повреден или по какъвто и да било начин използван. Връщането винаги е за сметка на клиента.

4.2. Всички доставки извършени с куриер „Еконт“ имат застраховка и опция “Преглед”. Веднага след доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от потребителя/клиента или упълномощено от него лице. Евентуални повреди, удари и други щети следва да бъдат докладвани незабавно на ТЪРГОВЕЦА. Рекламации ще се приемат само в момента на предаването на пратката от куриера.

4.3. При отказ за получаване на стоката, извън случаите описани по-долу, отказът се счита за неоснователен и Клиентът дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката. В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, ТЪРГОВЕЦА се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока.

4.4. При установяване от клиента , че поръчаният и доставен продукт не е този който му е необходим, рекламации се приемат съгласно т.4.1. от раздел Рекламации.

4.5. При установяване от клиента , че доставен продукт не е този който е поръчал. Продукта се връща неупотребяван, в оригинален вид и опаковка на производителя и ще бъде изпратен правилния продукт. В този случай транспортните разходи за връщането и повторното изпращане ще бъдат за наша сметка.

4.5. В случай, че е рекламиран доставен продукт с безплатна доставка ( т.1.3. от опции за доставка ) и рекламацията е в резултат на грешно поръчване от клиента, клиентът е длъжен да върне продукта за своя сметка а така също и възстанови транспортните разходи за доставка.

5. Гаранции
 
Поради естеството на продуктите които предлагаме, всички те са чисто нови и гаранция не се предлага, с изключение на отделни продукти, за които изрично е упоменат гаранционен срок и са придружени с гаранционна карта. При нужда от гаранционен ремонт, свържете се с гаранционния сервиз посочен на гаранционната карта. Свържете се с нас на нашите контакти в случай, че имате нужда от съдействие.

 

Магазина разглеждат 88 гости и потребители