1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

07-240-430 , Водна помпа BMW ser.3 , E36 , E46 , E30 , E34 , Z3

Каталожен No: 07-240-430

07-240-430 , Водна помпа , BMW ser.3 E36 , E46 , E30 , E34 , Z3
Base price with tax
ед. Цена с ДДС : 47,00 лв
Discount
Tax amount
Price / kg:
Детайли за авточаста :

07-240-430 , Водна помпа ,

BMW SERIE 3 E36 Petrol 318 16V (96-99)M44B19  1895 куб. см. ti;

BMW SERIE 3 E46 Petrol 318(98- ) M43B19  1895 куб. см. 118 к.с.;

BMW SERIE 3 E36 Petrol 318 (92-98) M43B18  1796 куб. см. Katal.;

BMW SERIE 3 E36 Petrol 316 (92-98) M43B16  1596 куб. см.;

BMW SERIE 3 E36 Petrol 316 (93-99) M43B16  1596 куб. см.;

BMW Z3 Petrol 1.9 16V (95-03) M44B19  140 к.с.;

авточаст с оригинален номер ОЕМ : 11510393338;11511721872;11511727468;11511734595;11511734602;

Производител - ITN

Магазина разглеждат 67 гости и потребители